Wielerrecepten
Op deze pagina geeft Luigi Prontera, eigenaar en chefkok van restorante Davide in Mol,
een eenvoudig maar lekker klaar te maken wielerrecept. Een menu dat zeker ook door jeugdrenners kan worden gesmaakt!
BEREIDING:
in een grote kom eieren, kaas, peterselie, peper en zout doorkloppen tot een vloeiende massa.
Pasta laten koken BEETGAAR. Mag niet te plat zijn.
Laat ondertussen in een braadpan het spek bruinen in een scheut olijfolie.
Gooi de pasta, als deze klaar is, klaar in de beraadpan samen met de eierenmassa.
Goed roeren op een laag vuurtje tot het bijna
droog wordt.
Serveren op een bord met een beetje kaas
en peper.
BUON APPETITO!
Luigi
LUIGI PRONTERA
is al jaren eigenaar en chef-kok van het Italiaanse restaurant Davide in het centrum van Mol.
Als wielerfanaat heeft hij veel vrienden binnen het wielermilieu.
Hierdoor kan je regelmatig toprenners in zijn restaurant aantreffen.
Onder andere Tom Boonen, Matteo Trentin, Marcel Kittel en Michal Kwiatkowski zijn als ze in het land zijn, graag geziene gasten. Maar ook Johan
Museeuw en Freddy Maertens behoren tot zijn klanten.
Luigi verzorgt ook steeds het middagmaal voor de profs bij de benefietwedstrijd 'Boonen & Friends'.
Hij is dan ook de ideale kok om typische wielergerechten aan u te serveren!